Yleinen

Kulisseista kuuluu naurua

Ensimmäiset kaksi lasten joulukirkkoa ovat ohi ja olo on huojentunut. Jälleen kerran toteamme, että tämän me osaamme. Jännitys vaihtuu iloiseksi nauruksi ja leikinlaskuksi. Vuosien kokemus lasten joulukirkoista tuo mukanaan varmuutta, miten asiat kannattaa hoitaa, että pienet kirkkovieraat viihtyvät. Siinä onnistuimme jälleen kerran.
Joka vuosi Vakan väki alkaa jo lokakuussa miettimään, miten elävöitämme joulukertomuksen tänä vuonna. Tuo ja tämä idea on käytetty, mitä uutta keksimme täksi vuodeksi. Kertomus on joka vuosi sama ja meille työntekijöille tuttu ja niin moneen kertaan kuultu. Siinä tuhat päisessä lapsijoukossa, joka neljänä aamupäivänä kirkkoon saapuvat, on kuitenkin paljon niitä lapsia, jotka kuulevat joulun kertomuksen ensimmäisen kerran. Joulun kertomus on niin tärkeä, että se on kerrottava joka vuosi.
Lapsen iloinen vilkutus ja toteamus: ”Nähdään taas ensi vuonna!”, siitä saamme intoa ja voimaa seuraaviin joulukirkkoihin.
Eija V.

0 comments on “Kulisseista kuuluu naurua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: