Yleinen

Miehiltä kielletty


Kristiina on paljasjalkainen keravalainen, joka tykkää vapaa-ajallaan liikkua ja lukea. Blogistina hän katselee elämää keski-ikäisen perheenäidin näkökulmasta.

Muistan elävästi ekan gospel-lattari tuntini. Tapahtui jotain odottamatonta. Ohjaaja Johanna Coxin alkurukous sai ilon kyyneleet silmiini. Kiitimme Jumalaa tanssista ja musiikista, joiden kautta saamme iloita naiseudestamme ja liikkumisen riemusta. Oma tyyli paras tyyli; täällä ei tarvitse osata mitään. Olemme rakkaita ja riittäviä juuri tällaisina.

Tänä vuonna Gospel-lattarit täyttävät Suomessa 10 vuotta. Keravalla eri ikäiset ja eri kokoiset, ainutlaatuiset ja ihanat naiset, ovat tanssineet Kalevan seurakuntatalossa jo viisi vuotta. Tänä iltana koolla oli parikymmentä tanssijaa, joista kuusi rohkeaa näet oheisella videolla salsaa ja bachataa jamittamassa.

Gospel-lattarit ovat naisten oma juttu. Miehiltä pääsy kielletty. Kateelliset miehet voivat perustaa vaikka oman Lattari-Laurit – ryhmän… Kuka alkaisi ohjaajaksi?
Gospel-lattareissa osa viehätystä on siinä, etten tanssi kenellekään muulle kuin itselleni. Koen tämän ”tyttöjen jutun” arviointivapaana vyöhykkeenä. Saa jamittaa sydämensä kyllyydestä välittämättä yhtään siitä, miltä näyttää. Liike ja laulujen sanat julistavat Jumalan lapsen riemua!

0 comments on “Miehiltä kielletty

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: