Yleinen

Loman tarpeessa?

Markus Tirranen urheilee minkä ehtii, tutkii hyvinvointiaan erilaisten sovellusten ja appien avulla ja nauttii elämästä hyveiden ja paheiden avulla.

Päivän valmius -mittaus, jossa parasympaattinen toiminta näyttää olevan poikkeuksellisen koholla. Tämä tarkoittaa usein sitä, että kehosi on aktiivisesti toipumassa tai mahdollisesti olet saavuttamassa ylirasitustilan. Kevyempää liikuntaa suositellaan.

  Sydämen sykevälivaihtelu (HRV) on mielenkiitoinen juttu. Sen avulla voi tarkastella omaa palautumista arjen rasituksesta. Hrv:n säännöllinen mittaaminen voi kertoa melko luotettavasti sen, toivunko rasituksesta? Elämä rasittaa. Työ rasittaa. Murheet rasittavat. Harrastuksetkin voivat rasittaa. Oikeastaan kaikki rasittaa! Miten hyvin kestämme rasitusta? Kannattaako tänään ottaa iisimmin, vai puskea eteenpäin sillä kuuluisalla sisulla, joka on hyveenä välillä kovin typerä? Minun sisuni on kovin typerä. Siksi tarvitsen jonkin ulkopuolisen sanomaan, että ”Markus, ota tänään kevyemmin.” Tänään tuon viestin minulle toi puhelimessani oleva appi, joka kerää sykevyön avulla dataa palautumisesta. Joka aamu kun seuraa palautumista, niin muutokset keskiarvoon kertovat paljon. Kiitos valmentaja! Kuuntelen sinua. Jään tänään lomalle, otan iisimmin ja rentoudun. Anna parastasi elämä! Rasita, minkä rasitat. Ja kun et rasita, rasitan urheilemalla itseäni, jotta kestän tarjoamasi rasitukset paremmin!

0 comments on “Loman tarpeessa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: