Suuremman suojassa -verkkosivuston kortti, jossa lukee "Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on". Kortissa on kaksi poikaa ja tyttö, jotka hymyilevät leikkikentällä kameralle.

Keravan seurakunta pyrkii takaamaan digitaalisen saavutettavuuden yhdenvertaisesti kaikille. Parannamme käyttäjäkokemusta jatkuvasti ja sovellamme lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019).  

Blogin keravantaivaanalla.com saavutettavuusseloste on laadittu 23.09.2019, päivitetty 7.9.2021 siten, että blogin saavutettavuus on kirjattu osaksi Keravan seurakunnan verkkosivuston (https://www.keravanseurakunta.fi) saavutettavuusselostetta. Keravan seurakunnan verkkosivujen saavutettavuusselosteen löydät osoitteesta: https://www.keravanseurakunta.fi/saavutettavuusseloste. Digipalvelu täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset, mutta sisältää joitain teknisiä saavutettavuuspuutteita. Saavutettavuuspalautetta voi antaa sähköpostilla viestinta.kerava@evl.fi.

0 comments on “Saavutettavuus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: