Uudistus

Tervetuloa Keravan seurakunnan uuden blogin pariin!

Nainen pitää käsissään tähtisädetikkua.

Vanha Usko Ilona -nimellä kulkenut blogimme sai väistyä syrjään uuden ja paremman tieltä. Uudistus on ollut jo pitkään blogistiemme toiveissa, ja vihdoin pääsemme esittelemään teille nimeään vaihtaneen, visuaalisemman ja helppokäyttöisemmän blogin nimeltä Keravan taivaan alla! Toivottavasti tekin pidätte uudistuksesta, lukijat!

Usko Ilona -blogi perustettiin vuonna 2016, ja toiminta saatiin kunnolla vauhtiin vuonna 2017. Iloksemme blogia käytiin katsomassa vuoden 2017 aikana jopa 10 000 kertaa. Vuonna 2018 kävijämäärä vain jatkoi nousuaan, ja pääsimme lopulta yli 30 000 kävijäkertaan. Se on huima määrä näin nuorelle blogille!

Koska blogi on toiminut säännölliset jo parin vuoden verran, ei toimintaa voi enää kutsua harjoitteluksi ja harrasteluksi. Yhteisissä blogistipalavereissamme olemme tulleet siihen tulokseen, että nyt jos koskaan on aika kaivatuille muutoksille. Ensinnäkin entisen blogin nimi UskoIlona haluttiin vaihtaa johonkin konkreettisempaan ja helpommin lukijalle avautuvaan nimeen. Jokainen kirjoittaja sai ehdottaa omia nimiehdotuksia, joista lopulta äänestyksellä ykköseksi nousi nimi Keravan taivaan alla. Miltä uusi nimi kuulostaa sinun korviisi?

Nimen lisäksi blogi vaihtoi kokonaan julkaisualustaansa, jotta saimme blogista myös mahdollisimman visuaalisen ja helppokäyttöisen. Uudistuksen myötä meillä on vihdoin kätevä hakutoiminto ja kirjoituksia pystyy hakemaan nyt myös pelkän kirjoittajan nimen avulla.

Anna palautetta ja osallistu arvontaan!

Palautteelle löytyy ihan oma sivunsa – otamme kiitollisin mielin vastaan kommentteja uudistuksesta!

0 comments on “Tervetuloa Keravan seurakunnan uuden blogin pariin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: