BLOGI-INFO

Keravan taivaan alla -blogin logoteksti.

Mahtavaa, kun eksyit blogimme pariin!

KERAVAN TAIVAAN ALLA on Keravan seurakunnan ikioma blogi, jota pitää ajan tasalla värikäs, hauska ja sanavalmis joukko seurakuntalaisia ja seurakunnan työntekijöitä. Aika useasti blogiteksteissämme käsitellään kirkkoa ja hengellisyyttä sekä tietenkin Keravaa, mutta kirjoittajien mielet saavat vapaasti vaellella ja samoilla muidenkin aiheiden parissa.

Blogin tarkoituksena on jakaa ajatuksia, herättää keskustelua, nostaa esiin ajankohtaisia ja tärkeitä asioita sekä kulkea lukijoiden rinnalla tarjoten lempeitä sanoja ja rohkaisua sen tarpeessa oleville.

blogistit kuvassa kirkon edessä.

Blogistien kuvat ja tervehdyksen löydät Kirjoittajat-välilehdellä. Kuten tulet huomaamaan, olemme varsin monenkirjava porukka aina parikymppisistä nuorista ruuhkavuosissa eläviin ja eläkeikäisiin asti. Vaikka elämäntilanteemme ja ikämme vaihtelevat hurjasti, viihdymme hyvin yhdessä Keravan lavean taivaan alla. Erilaisuudessa on voimaa!

Blogia lukiessa kannattaa huomioida, että teksteissämme esitetyt mielipiteet ovat omiamme, eivätkä edusta Keravan seurakunnan yleistä kantaa.

Voit laittaa meille palautetta Ota yhteyttä -välilehdellä.

Haluaisitko sinä tulla kirjoittamaan blogia?  

nainen kahvikuppi kädessä tietokoneen ääressä.

Otamme aina mielellämme vastaan uusia kirjoittajia ja tuoreita näkökulmia! Tällä hetkellä blogia päivitetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, ja vuorot varataan listalta etukäteen. Jokainen saa päättää itse ottaako vapaana olevan vuoron vai ei. Kirjoittaminen on siis hyvin säännöllisen epäsäännöllistä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pappi Heli Oksaseen: heli.oksanen@evl.fi.