BLOGI-INFO

Mahtavaa, kun eksyit blogimme pariin!

KERAVAN TAIVAAN ALLA on Keravan evankelis-luterilaisen seurakunnan ikioma blogi, jota pitää ajan tasalla värikäs, hauska ja sanavalmis joukko seurakuntalaisia ja seurakunnan työntekijöitä. Aika useasti blogiteksteissämme käsitellään kirkkoa ja hengellisyyttä sekä tietenkin meidän kaikkien lempikaupunkiamme Keravaa, mutta kirjoittajien mielet saavat vapaasti vaellella ja samoilla muidenkin aiheiden parissa.

Blogin tarkoituksena on jakaa ajatuksia, herättää keskustelua, nostaa esiin ajankohtaisia ja tärkeitä asioita sekä kulkea lukijoiden rinnalla tarjoten lempeitä sanoja ja rohkaisua sen tarpeessa oleville.

Blogistien kuvat ja tervehdyksen löydät Kirjoittajat-välilehdellä. Kuten tulet huomaamaan, olemme varsin monenkirjava porukka aina parikymppisistä nuorista ruuhkavuosissa eläviin ja eläkeikäisiin asti. Vaikka elämäntilanteemme ja ikämme vaihtelevat hurjasti, viihdymme hyvin yhdessä Keravan lavean taivaan alla. Erilaisuudessa on voimaa!

Blogia lukiessa kannattaa huomioida, että teksteissämme esitetyt mielipiteet ovat omiamme, eivätkä edusta Keravan seurakunnan yleistä kantaa.

Anna palautetta ja osallistu arvontaan!

Keravan seurakunta aloitti bloggailunsa vuonna 2016, ja toiminta saatiin kunnolla vauhtiin vuonna 2017. Vuoden 2019 keväällä tuli ajankohtaiseksi uudistaa sekä blogin nimi että julkaisualusta, sillä aikaisemmin UskoIlona-nimellä kulkenut blogi koettiin nimenä vaikeasti avautuvaksi. Halusimme myös tarjota lukijoillemme miellyttävämmän ja helppokäyttöisemmän blogialustan. Toivomme, että onnistuimme uudistuksessa!

Voit laittaa meille palautetta Ota yhteyttä -välilehdellä.

Haluaisitko sinä tulla kirjoittamaan blogia?  

Otamme aina mielellämme vastaan uusia kirjoittajia ja tuoreita näkökulmia! Tällä hetkellä blogia päivitetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, ja vuorot varataan listalta etukäteen. Jokainen saa päättää itse ottaako vapaana olevan vuoron vai ei. Kirjoittaminen on siis hyvin säännöllisen epäsäännöllistä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pappi Kristiina Nymaniin: kristiina.nyman@evl.fi.