Yleinen

Hissi on rikki!

Markus Tirranen urheilee minkä ehtii, tutkii hyvinvointiaan erilaisten sovellusten ja appien avulla ja nauttii elämästä hyveiden ja paheiden avulla.
 
 
Olen tilannut Positiivareilta ajatuksen aamiaisen. Sähköpostiin arkiaamuisin ilmestyvä viesti on sellainen, josta on tullut itselleni tärkeä asia. Se on kulkenut matkassani jo vuosia.
 
En suinkaan aina lue kyseistä viestiä tarkasti sanasta sanaan. Sen sijaan poimin sieltä muutaman asian. Aamun ajatus ja nimipäiväsankarit. Siinä kaksi tärkeintä asiaa, jotka selaan läpi.
 
Aloitin viikkoni sähköposteja lukemalla. Inboxissa odotti jälleen ajatusten aamiainen. Sen sisältämä aamun ajatus oli napakka, kannustava ja hyvällä tavalla provosoiva:
 
 
Hissi menestykseen on epäkunnossa.
Valitettavasti joudutte käyttämään portaita.

-Joe Girard
 
 
Allekirjoitan. Ottamatta kantaa millaisesta menestyksestä puhutaan, on teksti universaali. Voisin kuvitella saarnaavani aiheesta…kenties puhuisin uskon hoitamiseen kuuluvasta ponnistelusta…tai sitten henkilökohtaiseen elämään kuuluvan tavoitteen saavuttamisesta….ehkä ystävyyssuhteen parantamisesta, sekin vaatii portaiden kipuamista.
 
 
Ajatus on todellakin universaali. Ihmisen perusluonteeseen kuuluu ”hissikaipuu”. Juuri se on monesti menestyksen este. Se kun jättää monesti saapumatta omaan kerrokseen. Portaita pitkin olisi päässyt perille jo ajat sitten.
 
 
Mitkä ovat portaani tänään? 

0 comments on “Hissi on rikki!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: