Yleinen

Positiivista energiaa

Positiivisuus 

Elämästä usein etsitään negatiivisia ajatuksia ja asioita, ja mietitään mikä ei ole hyvin. Oikeasti kannattaisi etsiä niitä positiivisia puolia asioista, mutta se meinaa unohtua liiankin usein. 

Itse tykkään paljon erilaisista positiivisista teksteistä. Minulla on myös tavaroita joissa lukee esim. ”smile everyday”, ”Dream big”, ”spend time with good friends”, ”never give up” ja ”do what you love”. Niitä lukee esim. kalenterissani ja penaalissani, joita käytän joka päivä. Kun käytän niitä joka päivä, myös luen tekstit joka päivä ja kauheimpaankin päivään tulee edes vähän positiivista energiaa. Näin jaksan paremmin keskittyä tylsiinkin koulujuttuihin paremmin. 

Penaali, jossa lukee "Smile everyday" eli hymyile joka päivä.

Olen myös huomannut, että jos joku hymyilee minulle, vaikka koulun käytävällä, niin jo siitä tulee hyvä mieli. Ystävien halaaminen piristää päivää ja tuo paljon paremman olon molemmille. Halaaminen on tärkeää. Muistakaa halata läheisiä ja hymyillä, sekä nauttia elämästä täysillä!

-Martta-

0 comments on “Positiivista energiaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: